tiistai 13. lokakuuta 2015

SYTP - Suomen yritystietopankki

Jälleen alkaa näköjään tippumaan kaiken maailman laskuja postilaatikosta. Tällä kertaa lähettäjänä oli SYTP, Suomen yritystietopankki. Kirjeessä / laskussa puhutaan "ilmoitusmaksutarjouksesta" ja loppusumma veroton 200,81 eli alveineen 249,00€.

Mitä v*ttua.

Lyhyesti; roskiin vain.

Mielenkiinnosta tutkailin ja pikaisen tiedonhaun jälkeen alkaa yhtä jos toista löytymään. Ilmoitusmaksutarjouksessa ei tällä kertaa ollut puhelinnumeroa tai muuta yhteydenottotapaa vaan nimi + osoite + pankkitili + y-tunnus. Ytj:n tietopalvelun mukaan kyseessä on mainostoimisto. Kehno sellainen kun logokin on kopioitu.

Toimitusjohtajana on Asiakastiedon mukaan Katona Gyula Erich. Hallituksen varajäsen erään lähteen mukaan on Herczeg Attila Levente.

Maksaako joku näitä laskuja oikeasti vai millä sisulla nämä jaksavat yrittää? Ohjeistakaa ja varoittakaa nyt hyvänen aika työntekijöitä & kesälomatuuraajia sun muita näistä. Pahimmassa tapauksessa maksumiehen asema ei rajoitu tähän yhteen laskuun vaan maksamalla hyväksyy sopimuksen jota ei saakaan katkaistua noin vain.